17.11.08

İŞTE GELDİM BURDAYIM :)

Herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye haykırmak istiyorum yazıma başlarken. Uzun soluklu kocaman mı kocaman bir ara verdim. Bu verdiğim arada hayatımda o kadar çok şey değişti ki... Yazacak anlatacak çoooook şeyim var :) Şimdilik çok kısa bir özet geçeyim inş.
Sevgili eşimle Ramazandan önce oturduk konuştuk ve işten ayrılmamın en doğru karar olacağını düşündük. Çok stresli bir işim vardı ve aynı yerde çalışıyorduk. Çok şükür doğru bir karar verdiğimize inanıyorum. Hayatımda yapmak istediğim çok şey var Allah ömür verirse e orada bulunduğum müddetçe bu olamıyordu malesef....Ramazan ayından birkaç gün önce işten ayrıldım. Ayrılma sebeplerimden en önemliside sık sık rahatsızlanıyordum.
Şimdi evimin sefasını sürüyorum Rabbim kimsenin evine cefa dolu günler göstermesin inş. Daha sonra sanki herşey çorap söküğü gibi geldi. Rahatsızlığıma bir teşhis koyuldu ve ardından geçirdiğim 15 dk lık bir operasyonla inş. sağlığıma kavuştum. Şubat ayında tekrar bir kontrolüm var. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin inş. İşe yetişmek için yapılamayan kahvaltılardan sonra şimdi kendime daha çok dikkat ediyorum. Artık biraz daha bilinçlendiğimi sanıyorum tükettiğim besinlerin doğal olmasına özen gösteriyorum.
Çevremdeki çeşitli insanlarla yaşadığım problemlerden sonra beni üzenlerle, üzmeyenleri ikiye ayırdım ve anladım ki anadan öte kardeşten öte yar yokmuş insana. Tabi canım eşiminde verdiği desdeği unutamam. Allah hepsinden razı olsun inş. Neyse şimdi beni üzen insanlarla daha az görüşüyorum. Herşeyi Rabbime havale ettim. Bu dünya ne ki neyin kavgasını kimle yapayım ben? Çok şükür ki mevlama bir hesap günü var. Eğer bir hesap günü olmasaydı eminim insan ister istemez kötülükde dilerdi, intikamda güderdi ama bunların hiç birini yapmıyorum. Rabbim bilsin diyorum :) Açığımı arayıp, yüzüme gülüp, arkamdan konuşanlara yada ne bileyim doğruyu söylediğini düşünüp her defasında kalbimi kıranlara ne diyeyim ben ki? Kırgınım elbette bazılarına. diyeceğim tek şey "Her Söylediğin Hak Olsun, Fakat Her Hakkı Söylemeye Senin Hakkın Yoktur" Tek dileğim hatalarını anlamaları. Benim varsa bende anlayayım...
Neyseeeee hemen hüzün bulutlarını dağıtıyorummm!!! :)
Sevgili eşim, canım kocam Çin'e fuara gitti. Ordan Malezya'ya gitti. Şimdide Dubai'ye gidiyor. Allah nasip ederse yarından sonra yani çarşamba günü dönüyor. Bugün onu görmeyeli 25 gün oldu. 2 gün sonra nihayet gelecek Rabbim sağ-salim dönmesini nasip etsin inş. Ona çok güzel sürprizlerim var :) Zaten şunun şurasında evleneli 1 yıl oldu.2 ayını saymıyorum :) Giderken sabahın bir vaktinde uğurladığım için anlamadım pek ama sonradan biraz göz yaşı döktüm. 25 gün içinde benim gibi sulu gözlü bir insanın gelene kadar ağlaması lazımdı ama Rabbim çok şükür güç-kuvvet veriyor. Eşim birkaç kilo vermiş oralarda ve bol bol fotoğraf çekmiş. Gelince inş. sizlerle de paylaşırım. Her gün patates kızartması ve kahvaltı etmiş. Kız kardeşimle konuşuyoruz da diyorum o geldiğinde ona yemek olarak kahvaltı ve patates kızartması sunayım nasıl olurdu acaba:))) Her halde düşer bayılırdı :D Tabii ona her şeyin en güzelini sunmak istiyorum. Menü fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar :)
Bu arada Rabbim duama icabet etti. Eşim bana 2 tane fotoğraf makinesi almışşşşşşşşşşşşş :))) Ayyyyyyyyy çok seviniyorummmmmmmmmm!!!! bir tanesi profesyonel makine. laf aramızda profesyonel olanı pek beğenmedim çok kaba. Hatta eşimede söyledim oda biraz üzüldü sanırım:))) Çok istediğimi bildiği için fotoğraflarını gönderdi alınca. Hemen ekliyorum resimleri:) Bu arada en kısa zamanda fotoğrafçılık kursuna gitmeyi planlıyorum nasipse inş.

Birde dünya tatlısı iki blog arkadaşımla yüz-yüze görüşme fırsatını yakaladım. Onlarla iyki tanıştım. Rabbim arkadaşlığımızın devamını nasip eylesin inş. Onlar kim mi? Bloglarında da görmüşsünüzdür. Biri Sevgili Hemşehrim dilek, diğeri ise Canım Meleğim :) En kısa zamanda tekrar görüşmeyi umut ediyorum. Bu sefer üçümüzün birlikte olacağı bir gün hayal ediyorum. Eşim makinemi getirdiğinde inş. o zaman aldığım hediyelerle birlikte tekrar o günlerin nasıl geçtiğini birde ben payaşmak istiyorum...

Şu anda hayatımda en çok istediğim şeylerden birini yapıyorum. Kuran kursuna gidiyorum. Efendimiz (SAV) buyurmuşlardır ki "Sizin en hayırlınız Kuran öğrenen ve öğreteninizdir". İnş. bu hadise layık kullardan eylesin Mevlam bizleri... Allah nasip ederse Hat ve Ebru kurslarına da gitmeyi planlıyorum vakit bulabilirsem tabi:)) Günlerim koşturmacayla ve yoğun geçiyor. Bu yüzdende eşimin gittiğini pek anlayamadım desem yeri var. Sanki bir masal, bir rüyaydı herşey gibi ama nihayet geliyor son günler biraz daha özlemim yoğunlaştığı için canımın canını çok özledim.

Tabii sizleride çok özledim. İnş. bir daha bu kadar arayı açmam. Gerçi makinem olmadığı içinde biraz mızıkçılık yapıyordum ama geçti neyseki:))) Öpüyorum arkadaşlar hepinizi çok özledim Allah'a emanet olun inş.

Selametle....

NOT: Bu arada en kısa zamanda iade-i ziyatlerime başlarım nasipse. Yorumlarınız için hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.